Foodfunc | Keto Electrolytes

Inhoud: 1 x 90 Vegetarische Capsules

  • 824 op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250
Inkoopprijs: € 11,64

De Foodfunc Keto Electrolytes is een voedingssupplement welke mineralen en amino zuren aanvult terwijl je in ketose blijft. De mineralen helpen je ook bij het op peil houden van de hydratatie en het aanvullen van elektrolyten. Overschakelen van het gebruik van glucose als brandstof naar het gebruik van vet en ketonen als energiebron. Of je nu een ketogene nieuweling bent, of al bekent bent met een ketogeen dieet, dit supplement is een must-have voor alle keto en koolhydraatarme enthousiastelingen! 

  • Aanvulling van Mineralen tijdens een ketogeen dieet
  • Helpt bij het op peil houden van de hydratatie en het aanvullen van elektrolyten

 

Voedingssupplement, mineralenpreparaat

capsule HPMC (vegetarisch), natriumchloride, calciumcitraat, kaliumchloride, zinkgluconaat, L-leucine, microkristallijne cellulose (MCC), magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Een dagdosering van 2 capsules bevat: Natriumchloride 690mg Calciumcitraat 335mg 41% Magnesiumcitraat 295mg 78% Kaliumchloride 190mg Zinkgluconaat 20mg 200% L-leucine 20mg

Mineralen

Mineraal Per dosering %RI*
Calcium 335 mg 41%
Magnesium 295 mg 78%
Kalium 190 mg
Natrium 690 mg
Zink 20 mg 200%

*Referentie-inname (RI) per dosering van een gemiddelde volwassene (8400kJ/ 2000kcal).

Aminozuren

Aminozuur Per dosering %RI*
L-leucine 20 mg

*Referentie-inname (RI) per dosering van een gemiddelde volwassene (8400kJ/ 2000kcal).

Als voedingssupplement 1-2 maal daags 1-2 vegetarische capsules innemen. Begin jouw dag met Keto Elektrolyten om de gehele dag gehydrateerd te blijven of voor het slapen gaan voor een goede nachtrust. 

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaar op een koele, droge plaats en buiten bereik van jonge kinderen houden. 

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?